Bij de Betteld Zelhem zijn we gespecialiseerd in het ontzorgen van onze klanten. Zo zullen we in een vrijblijvend offertegesprek uw wensen doornemen en ontvangt u later een offerte op maat. Wij denken met u mee en staan voor u klaar wanneer er iets moet gebeuren, ook tijdens uw event. Onze conferentiecoördinatoren helpen u tijdens de conferentie op weg. Hieronder leest u welke services u van ons kunt verwachten.

Catering

Onze keuken kan voor uw gasten ontbijt, lunch en diner verzorgen. Voor zowel grote als kleine groepen is dit mogelijk. Dit gebeurt meestal in de vorm van buffetten, maar als u andere wensen heeft is alles te bespreken! Wat er op het menu staat overleggen we uiteraard met u. De catering verzorgen wij vanaf 15 personen. Ook is het mogelijk om voor uw verblijvende gasten onze snackbar te openen voor afhalen. 

Doorn services

Online inschrijvingen

Via onze online inschrijfmodule kunnen uw gasten zich gemakkelijk aanmelden voor uw conferentie. Zo worden de aanmeldingen direct bij ons geregistreerd en kunnen we ze direct verwerken. U heeft er op die manier geen omkijken naar. Ook kunnen wij aan uw gasten direct vragen waar ze eventueel willen overnachten en of ze gebruik willen maken van de catering. Tegelijk kunnen we badges aanmaken die uw gasten kunnen opspelden tijdens de conferentie. 

Conferentiecoördinator 

Tijdens uw conferentie staan we altijd voor u klaar. Terwijl de conferentie gaande is houdt de conferentiecoördinator alles nauwlettend in de gaten en zorgt hij/zij dat alles op rolletjes loopt. Deze persoon is tevens uw aanspreekpunt. Ook voordat uw conferentie begint zullen we u zo goed mogelijk begeleiden in de voorbereidingen. 

 

Videoregistratie

In tijden waarin we niet allemaal samen kunnen komen is video bijna niet meer weg te denken. Daarom bieden wij u als conferentiecentrum een videopakket aan waarbij u onze apparatuur kunt gebruiken en u uw event live kunt uitzenden. Dit kan met of zonder publiek.

Lees meer