Tijdens, maar ook voor en na uw conferentie staan wij altijd voor u, uw team en uw gasten klaar. Zo helpen wij u bij de voorbereidingen, ontvangen wij uw gasten en zorgen dat de conferentie op rolletjes loopt. Hieronder leest u wat wij voor u kunnen betekenen.

Catering 

Tijdens uw event kunnen wij voor uw gasten en uw team verschillende maaltijden verzorgen. Van een uitgebreid ontbijtbuffet tot een lekker avonddiner. Alles kan! En of het nou in buffetvorm is, een grote barbecue of we de gerechten uitserveren: we kijken samen met u wat het beste bij uw event past. 

Doorn services

Online inschrijvingen

Wanneer deelnemers zich willen inschrijven voor uw conferentie, kan u ervoor kiezen om dit via ons systeem te laten verlopen. Het voordeel hiervan is dat wij direct alle nodige informatie over uw gasten kunnen vergaren: willen ze hier overnachten? Zo ja, dan boeken we direct een kamer. Willen ze mee eten? Zo ja, dan zorgen we daarvoor. Daarnaast ontzorgen wij u hiermee, u hoeft zich er niet druk om te maken en u kunt zich focussen op de voorbereidingen van uw conferentie. 

Ondersteuning tijdens conferentie

Terwijl uw event gaande is, is het fijn om een aanspreekpunt van de locatie te hebben. Wij staan dan ook altijd voor u en uw team en gasten klaar. Ook voordat uw event begint zullen we altijd een helpende hand bieden wanneer dit nodig is.