Zalen 

De Betteld Zelhem heeft meerdere zalen, de Schaapskooi, de Bovenzaal, de Ichtuszaal, de Ark en het Cafe en Restaurant. De kleinste zaal kan 30 personen kwijt, de grootste wel 1.500. De verschillende zalen laten het toe om uw conferentie te verdelen in verschillende seminars of om alles in 1 zaal te doen.

Bekijk onze zalen

Faciliteiten Zelhem

Overnachten 

Conferentiecentrum de Betteld bevindt zich op vakantiepark de Betteld. Hier staan verschillende soorten chalets en stacaravans. Ook is er een grote Herberg en kan er in het kampeerseizoen gekampeerd worden. Al deze accommodaties behoren tot de mogelijkheden voor uw gasten om te overnachten. 

Multimedia 

De Ichtuszaal en de Ark zijn de twee grootste zalen van de Betteld en zijn uitgerust met audiovisuele middelen. De Ichtuszaal wordt veel gebruikt voor video opnames en livestreaming, hiervoor zijn ook camera’s aanwezig. Verder zijn er beamers, licht en geluid aanwezig. In de andere zalen kunnen we met mobiele sets elke zaal voorzien van een beamer en geluid.

Parkfaciliteiten 

Aangezien het conferentiecentrum op een vakantiepark staat kunnen uw gasten ook gebruik maken van de parkfaciliteiten. Zo is er een groot meer om omheen te wandelen of een frisse duik in te nemen op warme dagen. Er is een zwembad, snackbar, winkel en koffiebar.