Samenkomen in de natuur

Net een half uurtje ten zuid-oosten van Brussel ligt een klein dorpje waar de Betteld Limauges ligt. Het is een groot centrum met meerdere zalen, slaapkamers -zalen en een grote buitenruimte. Het heuvelachtige landschap doet denken aan ons eigen Zuid-Limburg en is daarmee de ideale plek om samen te komen voor een retraite of teambuilding-weekend. Bekijk hieronder welke faciliteiten we bieden!

Informeer direct naar de mogelijkheden

Zalen

De Betteld Limauges heeft meerdere zalen die in grootte verschillen. Ze zijn naar wens in te delen: theateropstelling voor een lezing of als eetzaal. Dat is aan u. Wij zorgen dat de zalen optimaal zijn ingericht voor uw conferentie of samenkomst.

Overnachten

De accommodatie heeft naast zalen ook verschillende slaapkamers en -zalen. Zo zijn er op de bovenverdieping slaapzalen met stapelbedden en sanitair en op de begane grond 2-persoons slaapkamers en sanitair.

Sportveld en bos

Buiten kunnen uw gasten even ontspannen in de bosrijke omgeving of een toernooitje houden op het sportveld. Hier staat een net, een speeltoestel voor kinderen en verderop ligt een voetbalveld met goals. Ideaal om tussen sessies door een luchtje te scheppen.