Sfeervolle en intieme locatie

De Betteld Amerongen is een sfeervolle Zweedse blokhut met 2 zalen, een kleine en een grotere. Er kan tevens overnacht worden. U kunt als organisator kiezen om zelfvoorzienend te zijn of om onze catering in te schakelen.

Vraag direct meer informatie aan

Overnachten

Bij de Betteld Amerongen is plek voor 80 personen om te overnachten. De slaapkamers zijn 4-persoons en hebben stapelbedden die inklapbaar zijn zodat er ook 2-persoons kamers van gemaakt kunnen worden. Er is gescheiden sanitair op de gangen aanwezig.

Zalen

Er zijn in totaal 3 verschillende ruimtes om in samen te komen. Allereerst een kleine huiskamer voor zeer kleine gezelschappen, dan de grotere ruimte (zie foto), ideaal voor presentaties en lezingen. Als derde is er de grote huiskamer met open haard en keuken.

Gemeenschappelijke ruimtes

De blokhut heeft een grote gemeenschappelijke binnenruimte, de grote huiskamer. Hier staan tafels, stoelen en banken om te ontspannen en er is een sfeervolle open haard in het midden. De keuken is aangrenzend aan de huiskamer. Buiten ligt een springkussen en staan meerdere speeltoestellen, ook is er buiten een vuurplaats.