De conferentiecentra van de Betteld zijn unieke locaties in Nederland en België. Met een conferentiecentrum in België en twee in Nederland zijn we goed vertegenwoordigd en kunnen we aan allerlei soorten groepen ruimte bieden. De Betteld is sinds 1972 bezig in de recreatie- en conferentiesector in met name de christelijke nichemarkt. Deze identiteit komt sterk naar voren in de manier waarop er gewerkt wordt en de events die hier georganiseerd worden. 

Verschillende conferentiecentra

De Betteld heeft meerdere conferentiecentra om conferenties en evenementen te organiseren. De locaties staan zowel in Zelhem, Limauges (B) en Doorn. Conferentiecentrum Zelhem heeft meerdere grote en kleine zalen die verhuurd worden. De kleinste zaal kan rond de 30 mensen kwijt. De grootste zaal biedt plek aan tot wel 1.500 personen. In de grote zaal is ook alles aanwezig om van uw conferentie een prachtige bijeenkomst te maken. er is een complete multimedia set aanwezig met camera’s, licht en geluid. Tevens kunnen gasten van het evenement overnachten in een van de vele verblijfsmogelijkheden op het park. In onze professionele keuken bereiden wij graag de verschillende maaltijden voor uw deelnemers.

Christelijke evenementen
conferentiecentrum locaties Doorn

Conferentiecentrum Het Brandpunt

Het Brandpunt in Doorn is het volgende conferentiecentrum waar u terecht kunt voor uw conferentie. Het is een prachtig landhuis waar al meer dan 100 jaar bijeenkomsten worden gehouden. Het is de ideale plek om uw meerdaagse evenement te organiseren. Naast een conferentiecentrum is het namelijk ook een mooie overnachtingsplek met hotelwaardige slaapkamers. Het Brandpunt heeft meerdere ruimtes om samen te komen en heeft als grootste zaal de Kapel met plek voor wel 250 personen. U kunt tevens catering bijboeken voor uw deelnemers.

De grens over

Het meest recent toegevoegde conferentiecentrum is De Betteld Limauges nabij Brussel. Na een flinke renovatie is het con klaar om weer evenementen te hosten. Deze locatie is in 2020 bij de Betteld Groep gevoegd en ligt midden in de prachtige heuvelachtige natuur op maar een half uur van Brussel. Limauges heeft verschillende grote zalen die zijn in te delen naar wens. Ook hier kunnen uw gasten overnachten in een van de vele slaapkamers of -zalen. U kunt ervoor kiezen om uw evenement zelf te cateren, of dat u dat aan ons overlaat. 

Onze unique selling points

Een evenement bij een van de conferentiecentra van de Betteld organiseren heeft zeer veel voordelen. Omdat onze locaties allemaal overnachtingsmogelijkheden hebben, zijn het voor u als organisator, maar ook voor uw gasten, de ideale locaties om meerdere dagen samen te komen zonder telkens op en neer te hoeven reizen. Daarbij zijn alle faciliteiten en diensten binnenshuis. Voor meer informatie per vestiging kunt u hier terecht.