Christelijke evenementen bij de Betteld Groep

De Betteld Groep is al jaren actief in de christelijke evenementen. Met verschillende conferentiecentra in Nederland en België van verschillende groottes bedienen we allerlei verschillende soorten evenementen. De Betteld is vanaf de start in 1972 een christelijk bedrijf met een christelijke identiteit die sterk naar voren komt in de programma’s en evenementen die het organiseert.

Verschillende conferentiecentra

De Betteld heeft meerdere centra om conferenties en christelijke evenementen te organiseren. De eerste en tevens grootste locatie staat in Zelhem. Hier zijn verschillende zalen. De kleinste zaal kan rond de 30 mensen kwijt. De grootste zaal biedt plek aan tot wel 1.500 personen. In de grote zaal is ook alles aanwezig om van uw christelijke evenement een prachtige bijeenkomst te maken. Denk aan camera’s om te livestreamen en meerdere beamers voor mooie projecties. Er is een professionele geluidsinstallatie aanwezig en het podium wordt verlicht met een mooi lichtset. Tevens kunnen gasten van het evenement overnachten in een van de vele verblijfsmogelijkheden op het park. In onze professionele keuken bereiden wij graag de verschillende maaltijden voor uw deelnemers.

Christelijke evenementen
conferentiecentrum locaties Doorn

De tweede congreslocatie is Het Brandpunt te Doorn. Dit prachtige monumentale landhuis is een ideale locatie voor een meerdaags christelijk evenement voor groepen tot 250 personen. Het Brandpunt beschikt over meerdere ruimtes en zalen om samen te komen. Zo is er de Kapel, de grootste ruimte, ideaal voor samenkomsten voor het hele gezelschap. Binnen in het hoofdgebouw bevinden zich de eetzaal en de huiskamer. In onze professionele keuken koken wij graag voor uw gezelschap de maaltijden naar wens. Uw gasten kunnen ook in Het Brandpunt overnachten in de 25 luxe hotelkamers met eigen sanitair.

De Betteld Limauges ligt in België, vlak onder Brussel. Na een flinke renovatie zijn we klaar om weer christelijke evenementen te hosten. Deze locatie is in 2020 bij de Betteld Groep gevoegd en ligt midden in de prachtige heuvelachtige natuur op maar een half uur van Brussel. Limauges heeft verschillende grote zalen die zijn in te delen naar wens. Ook hier kunnen uw gasten overnachten in een van de vele slaapkamers of -zalen. U kunt ervoor kiezen om uw christelijke evenement zelf te cateren, of dat u dat aan ons overlaat. 

Onze unique selling points

Een christelijk evenement bij de Betteld organiseren heeft zeer veel voordelen. Omdat onze locaties allemaal overnachtingsmogelijkheden hebben, zijn het voor u als organisator, maar ook voor uw gasten, de ideale locaties om meerdere dagen samen te komen zonder telkens op en neer te hoeven reizen. Daarbij zijn alle faciliteiten en diensten binnenshuis. Voor meer informatie per vestiging kunt u hier terecht.